woensdag 12 mei 2010

4de periode propedeuse

slaapstand der dingen.

voor deze periode de slaapstand der dingen ging het bij mij vooral over de koffer.
waarom ik de koffer zo interessant vind komt door het feit dat je gemiddeld hem maar 1 keer per jaar gebruikt en zo meer slaap dan het een actief voorwerp is. wat ik wel heel verwarrend vond was dat we deze periode 1 thema hadden maar 4 leraren en alsnog met 4 afzonderlijke dingen bezig waren. maar deze periode heb ik gemerkt dat het veel beter gegaan is ben heel weinig eindproduct gericht aan het denken en kan steeds wel verder.

De lessen van abdol zijn veel meer richting de beelden kunst wat mij nog steeds wel interesseert maar meestal had het weinig aansluiting op mijn andere opdrachten van sander en laurens. wat wel fijn was aan de lessen van abdol was dat hij iedereen apart behandelde waardoor je minder belemmert werd door in een groepje en niet alles kunnen laten wat je interesse zijn.

de lessen van sander en laurens waren heel leerzaam maar door het steeds in groepjes te doen vervelend om steeds lang te wachten. wat wel fijn was dat sander en laurent veel meer in elkaar straatje liggen dus die 2 opdrachten gingen hand in hand.

door al die kleine dingen verliep het niet helemaal vlekkeloos maar dat zijn nu wel punten waar ik rekening in kan houden in het vervolg.

hier onder een paar foto van waar ik mee bezig ben

Geen opmerkingen:

Een reactie posten